Despre noi

Povestea noastră

Sunt Andreea şi mă bucur că ai avut curiozitatea să afli mai multe despre noi.

„Mami, problema ta este că faci lucruri pentru oameni ca tine, iar oamenii ca tine sunt puţini.”

Povestea noastră se bazează pe două filosofii de viaţă, în care credem cu tărie:

1. Putem să trăim confortabil, bucurându-ne pe deplin de viaţă şi de frumosul din jur, dar şi să facem, în acelaşi timp, un minim efort pentru a lăsa o planetă vie în urma noastră, de exemplu prin reducerea consumului de produse dăunătoare mediului.

2. Bucuria pe care o simţim atunci când aducem bucurie altor oameni din viaţa noastră, oferindu-le cadouri care să îi încânte cu adevărat, este o bucurie unică.

În anul 2019, am beneficiat de o mică finanţare pentru înfiinţarea unui start-up. Nu a fost un proces uşor, mai ales că ideile noastre nu erau chiar foarte populare şi că imediat a venit pandemia. Însă am vrut să îi dau exemplu bun copilului meu adolescent, care este mai pragmatic şi, poate, mai înţelept decât mine şi care mi-a spus că „problema” mea ar fi că fac lucruri pentru oameni ca mine, iar oamenii ca mine sunt puţini. Sper să îl conving că nu au fost degeaba anii de muncă, cu multă implicare din partea unei echipe mici de colaboratori inimoşi şi dedicaţi: artişti, artizani, mici branduri româneşti care împărtăsesc aceeaşi filosofie de viaţă.

În acest magazin virtual, la fel ca şi în magazinul nostru fizic de la Eforie, vei găsi aranjamente florale deosebite, cadouri, suveniruri cu bun gust, de calitate, personalizate, genți pictate manual, cosmetice naturale, decorațiuni, tricouri din bumbac organic, produse creaţie proprie, dar şi creatii ale altor producători români.

Şi ştii ceva? Sunt sigură că, dacă ai rămas să citeşti până aici, eşti şi tu „un om ca mine”.

Mă bucur că ne-am găsit.

Te invit cu drag şi pe paginile noastre de socializare, ca să rămânem în contact.

Cu drag, Andreea

Follow