Oferim o gamă variată de cadouri cu bun gust, handmade, autentice, toate confecționate din materiale sustenabile.

 

Cadouri pentru casă

Descoperă oferta noastră de cadouri pentru casă potrivite pentru orice ocazie: obiecte de decor, lumânări naturale cu arome delicate, vaze, tablouri sau obiecte artizanale unicat. Descoperă cele mai inedite accesorii și decorațiuni pentru casă care pot a aduce un strop de farmec în casa ta.

Cadouri pentru copii

Ce poate fi mai frumos decât zâmbetul unui copil? Poți face asta cu ajutorul celor mai frumoase și inspirate daruri pe care le poți oferi celor mici. Astfel, am ales pentru tine câteva cadouri pentru copii care vor aduce bucurie și zâmbete pe fețele lor.

Mărțișor

Salută venirea primăverii cu un mărţişor. Mărțișorul, prins în piept, sau purtat la mână sau la gât, aduce cu el primele zâmbete ale primăverii.

Cadouri de Crăciun

Crăciunul, acea perioada a anului în care poți să te joci de-a Moș Crăciun și să creezi momente speciale pentru cei pe care îi iubești. Intră în atmosfera sărbătorilor și alege pentru cei dragi un cadou care să îi încânte. Soția, soțul, copiii, mama, sora, tatăl, bunicul, fiecare are un cadou menit. Alege din gama noastră de cadouri de Crăciun pentru cei dragi.